Fysiotherapie

Wat kunnen we betekenen als fysiotherapeut?
Vaak is de fysiotherapeut het eerst contactpunt bij uw hulp bij de revalidatie na COVID-19. In het begin is het belangrijk om te bepalen hoe het met uw herstel staat. Aan de hand van een kennismakingsgesprek bepalen we samen met u hoe we uw revalidatie het beste kunnen beginnen. Het kan gaan om ademhaling- en ontspanningsoefeningen, het leren (her)kennen van grenzen of het versterken van spieren en het verbeteren van de conditie.
Diverse behandeltechnieken en oefenschema’s kunnen er worden ingezet bij het herstel. Het inschakelen en samenwerken met andere zorgverleners is hierbij van belang om efficiënte zorg op maat te kunnen binnen bij uw revalidatie.
Binnen ons netwerk ‘’Samen op één lijn, Delft’’ staan er diverse fysiotherapeuten klaar om u te begeleiden bij uw herstel.

Wie zijn wij?
Mijn naam is Maayke Wassenaar. Ik ben werkzaam bij Fysiotherapie Delft Zuid. Jarenlang heb ik mensen met longaandoeningen begeleid en sinds 2020 ook vele patiënten na Corona. Mijn aandachtsgebied is lichaamsbewustzijn vergroten om iemand zo weer in staat te stellen eigen grenzen te leren kennen.
Het adres van Fysiotherapie Delft Zuid is Zagwijnpad 1, 2625 PM te Delft.
Telefonisch bereikbaar via: 015-2620285 of 06-46139952
Of stuur een mail naar info@fysiodelftzuid.nl
Kijk voor meer informatie op www.fysiodelftzuid.nl

Mijn naam is Edzard Verweij. Ik ben werkzaam bij Ortho Active Fysiotherapie. Als praktijk zijn wij onderdeel van Westland Orthopedie en Van Dalen voet en schoencentrum. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van complexe problematiek en in het maken van orthopedische hulpmiddelen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in claudicatio intermittens en longaandoeningen.
Het adres van Ortho Active Fysiotherapie is Haydnlaan 3, 2625 TP te Delft.
Telefonisch bereikbaar via: 015-2570164
Of stuur een mail naar info@orthoactive.nl
Kijk voor meer informatie op www.orthoactive.nl

Mijn naam is Marc van der Lee. Ik ben werkzaam bij Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie A. van der Lee gelegen in het Paramedisch Centrum Den Hoorn in Den Hoorn. Doordat er in het paramedisch centrum diverse zorgverleners werken, heb ik veel ervaring met het samenwerken met diverse zorgverleners en het uitstippelen van een persoonlijk revalidatieplan. Als manueel therapeut heb ik veel ervaring met uiteenlopende en complexe klachten.
Het adres is Prinses Beatrixstraat 4, 2635 HC te Den hoorn.
Telefonisch bereikbaar via: 015-2617407
Of stuur een mail naar info@pc-denhoorn.nl
Kijk voor meer informatie op www.pc-denhoorn.nl